Veiligheid boven alles: aanscherping maatregelen (update)

UPDATE 21 januari 2021
De overheidsmaatregelen in het kader van het Coronavirus zijn nog steeds van kracht. De GGZ zorg kan zo veel mogelijk doorgang blijven vinden. Face-to-face waar mogelijk, digitaal waar nodig.

Als u ziekteverschijnselen heeft zoals; *verkoudheidsklachten, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts, vragen wij u contact op te nemen met het secretariaat, zodat uw afspraak omgezet kan worden naar een telefonische afspraak of beeldbellen. Ook als u negatief getest bent, dit om te voorkomen dat anderen verkouden worden. Indien de behandelaar ziekteverschijnselen heeft, wordt de afspraak uit voorzorg omgezet naar een beeldbelafspraak of een telefoongesprek.

*Als een kind van 13 jaar of jonger verkouden is en u van plan bent op locatie te komen, bespreek dit dan eerst met de behandelaar of het centrale secretariaat (0570-630025).


UPDATE 15 december 2020
Inleiding
Opnieuw is sprake van een lockdown. Door de regering is een dringend beroep op ons allemaal gedaan om het aantal sociale contacten tot een minimum te beperken. Tegelijkertijd rust ook op de schouders van Psychologenpraktijk Braams de plicht de hulpverlening draaiende te houden.

De overheidsmaatregelen in het kader van het Coronavirus zijn nog steeds van kracht. De zorg kan zo veel mogelijk doorgang blijven vinden. Face-to-face waar mogelijk, digitaal waar nodig. Behandelingen en diagnostiek vinden, in overleg met de behandelaar, wanneer mogelijk via beeldbellen plaats.

Als u ziekteverschijnselen heeft zoals; verkoudheidsklachten, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts, vragen wij u contact op te nemen met het secretariaat, zodat uw afspraak omgezet kan worden naar een telefonische afspraak of beeldbellen. Ook als u negatief getest bent, dit om te voorkomen dat anderen verkouden worden.
Als de behandelaar ziekteverschijnselen heeft, wordt de afspraak uit voorzorg omgezet naar een beeldbelafspraak of een telefoongesprek.
 
Direct aanmelden