1. Ouders & Cliënten
  2. Voor kinderen
  3. Scholen & verwijzers
  4. Kennisverdieping
  1. Nieuws
  2.   /   Over Braams
  3.   /   Links
  4.   /   Contact
Aanmeldingsformulieren

Aanmeldingsformulieren


Ernstige enkelvoudige dyslexie

Per 1 januari 2015 is de Jeugdzorg overgegaan van de zorgverzekeraars naar de gemeenten. De gemeenten vergoeden dus het onderzoek en behandeling van ernstige enkelvoudige dyslexie bij leerlingen in het basisonderwijs. Braams heeft met een groot aantal gemeenten een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Wilt u weten of we ook een overeenkomst hebben met uw gemeente, neem dan contact met ons op via 0570 63 00 25.

U kunt uw kind voor het dyslexie onderzoek aanmelden via onderstaande aanmeldformulieren. Voor het verwerken van uw aanmelding hebben we zowel het aanmeldformulier van de school als dat van de ouders volledig ingevuld nodig.

Aanmeldformulier vergoede Dyslexiezorg (deel ouders)

Aanmeldformulier vergoede Dyslexiezorg Braams (deel school)

Let op: om geen onnodige vertraging op te lopen is het belangrijk dat u de aanmeldformulieren naar ons postadres verstuurt:

Braams 
T.a.v. het secretariaat
Hanzeweg 20
7418 AT Deventer

Of per e-mail: info@braams.nl


Andere vormen van leerproblemen en dyslexie bij adolescenten

Ook voor diagnostiek en/of behandeling van andere leerproblemen dan ernstige enkelvoudige dyslexie kunt u bij Braams terecht. Tevens verlenen wij (niet-vergoede) dyslexiezorg aan jongeren buiten de basisschoolleeftijd. Indien u uw minderjarige kind voor dergelijke zorg wilt aanmelden, kan dit via het volgende formulier:

Aanmeldformulier particuliere (dyslexie-)zorg (deel ouders)

Aanmeldformulier particuliere (dyslexie-)zorg (deel school)

Machtigingsformulier

Let op: om geen onnodige vertraging op te lopen is het belangrijk dat u de aanmeldformulieren naar ons postadres verstuurt:

Braams 
T.a.v. het secretariaat 
Hanzeweg 20
7418 AT Deventer
 

Dyslexie bij volwassenen

Ook volwassenen met dyslexie helpen wij natuurlijk graag. De medewerkers op een van onze vestigingen vertellen u daar graag meer over. U kunt telefonisch contact met hen opnemen.