Braams - Apeldoorn

Vestiging
Braams Apeldoorn is gevestigd aan de Anklaarseweg in Apeldoorn Noord in het hoofdgebouw van verzorgingshuis Casa Bonita.
Aan de kant van de parkeerplaats (aan de Stadhoudersmolenweg) is een ingang (niet de hoofdingang), waar u de bordjes “Braams en Partners” kunt volgen. Braams is gevestigd op de begane grond, naast de huisartsenpraktijk. De wachtkamer zit aan de linkerkant. U hoeft zich niet te melden. U wordt opgehaald door de behandelaar.

Van buiten Apeldoorn: volg de A50 richting Zwolle, neem afslag Apeldoorn Noord. De invalsweg naar Apeldoorn passeert een paar rotondes. Ga bij het eerste stoplicht rechts (Anklaarseweg). Na 200 meter  (vóór Casa Bonita) rechts de Stadhoudersmolenweg op. Aan de linkerkant van de weg gaat u (links) de parkeerplaats op.

Vanuit Apeldoorn: ga via de Laan van Zevenhuizen of de Edisonlaan naar de afslag voor de A50 richting Zwolle. Vervolgens bij het eerst volgende stoplicht linksaf de Anklaarseweg op. Na 200 meter  (vóór Casa Bonita) rechts de Stadhoudersmolenweg op. Direct na de bushalte aan de linkerkant van de weg gaat u (links) de parkeerplaats op.

Routebeschrijving openbaar vervoer: Ga wanneer u uit het station loopt rechts naar de bushaltes. Neem buslijn 11 richting Stadhoudersmolen en stap uit bij Lage Kamp. Dichtbij de bushalte ziet u een parkeerplaats. Loop deze parkeerplaats op.

Locatie:
Anklaarseweg 91
7316 MC Apeldoorn

Telefoonnummer:

E-mailadres:
info@braams.nl


Braams is op werkdagen geopend van 8.00 - 17.00. Braams biedt geen crisiszorg en heeft geen opnameplekken. Cliënten die bij ons in zorg zijn kunnen binnen kantooruren bellen naar het algemene telefoonnummer van Braams, dit is (0570) 63 00 25

Bent u cliënt van Braams, dan kunt in geval van spoed tijdens kantooruren contact met Braams opnemen. Via ons secretariaat kunt u dan, als de situatie daarom vraagt, in contact komen met een behandelaar. Buiten kantoren maken we onderscheid in een aantal verschillende situaties:

Levensbedreigende situatie: Bel 112
Indien u denkt dat er sprake is van een levensbedreigende situatie bel dan rechtstreeks 112 met het verzoek om politie of ambulance.

Huiselijk geweld
Bij specifieke zaken rondom huiselijk geweld of kindermishandeling: bellen nummer Veilig Thuis (0800-2000)

Crisis
Kan uw vraag niet wachten tot morgen? Buiten kantoortijden belt u de huisarts of de Centrale Huisartsenpost in uw regio.


Direct aanmelden